TRENER REALA

Ancelotti: Modrić je pokazao ono što tražim od igrača koji je ljutit jer ne igra

Luka Modrić
CIRO DE LUCA/REUTERS
04.10.2023.
u 08:46

- Modrić je odigrao ono što smo od njega tražili. Donio nam je mnogo iskustva i dao nam je veću kontrolu igre. Odigrao je 30 minuta na vrlo visokoj razini, on može doprinijeti. Pokazao je ono što tražim od igrača koji ne igra i malo je ljutit. Luka je fantastičan - rekao je Ancelotti

Real Madrid sinoć je u sjajnoj utakmici u Napulju svladao Napoli s 3:2 u drugom kolu Lige prvaka. Luka Modrić utakmicu je počeo na klupi i ušao u 64. minuti, a njegov je učinak prokomentirao trener Reala Carlo Ancelotti.

- Modrić je odigrao ono što smo od njega tražili. Donio nam je mnogo iskustva i dao nam je veću kontrolu igre. Odigrao je 30 minuta na vrlo visokoj razini, on može doprinijeti. Pokazao je ono što tražim od igrača koji ne igra i malo je ljutit. Luka je fantastičan - rekao je Ancelotti nakon utakmice te dodao:

- Odigrali smo dobru utakmicu protiv rivala koji je bio pun motivacije. Dobro smo odigrali i napravili smo ono što smo trebali. U prvom dijelu smo bili vrlo dobri, ali penal je promijenio stvari. Bilo nam je teško deset minuta. Mislim da sam pronašao dobru kombinaciju s Viniciusom, Rodrygom i Bellinghamom u napadu.

Posebno je pohvalio Bellinghama koji je zabio sjajan gol.

- Iznenađen sam jer ima 20 godina, a ponaša se kao da ima 30. Uvijek je tako usredotočen na igru, rijetkost je vidjeti to u tako mladom nogometašu - rekao je Ancelotti.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?