Koji frajer:

Van Damme osim lijepe kćeri ima i zgodnog sina

fsf
Abe C./Press Association/PIXSELL
11.10.2016.
u 20:30

Sin Jean-Claudea Van Dammea (55) nedavno je napunio 21. godinu, a ponosni otac rođendan mu je čestitao na društvenoj mreži. Glumac je Nicolasa dobio u braku sDarcy LaPier (51), no zbog loših bračnih odnosa, sa sinom nije bio često u kontaktu, prenosi 24sata.hr

- Sretan rođendan mom sinu Nicu, voli te tata - napisao je glumac ispod fotografije.

 

Pratitelji na Instagramu pridružili su se čestitkama, a mnogi su uočili sličnost između oca i sina. Mladi Nicolas zaradio je simpatije djevojaka.

Prije nekoliko mjeseci mediji su pisali o lijepoj glumčevoj kćeri Bianci (26) koja se posvetila borilačkim vještinama, a bavi se i filmskom produkcijom.

Van Damme je bio oženjen pet puta. S bodybuildericom Gladys Portugues (58) ima Kristophera (29) i Biancu, no rastali su se jer je glumac imao aferu s LaPier.

 

Vjenčali su se, no on ju je prevario s Kylie Minogue (48). Darcy je to saznala tek nedavno, a on se nastavio viđati s Portugues. Bodybuildericu je ponovno oženio 1999. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije