Bobby Brown:

Seksao sam se s duhom, samo me je 'zajahala'

Bobby
08.06.2016.
u 17:28

Bobby Brown (47), bivši suprug pokojne Whitney Houston te otac pokojne Bobbi Kristine, u posljednjem je televizijskom intervjuu iskreno progovorio o smrtima supruge i kćeri. 

- Isto što se dogodilo mojoj kćeri, dogodilo se Whitney. Najteža stvar koju sam svojoj kćeri rekao je da se pomiri sa smrću - ispričao je glazbenik. 

Bobbi Kristina pronađena je bez svijesti u kadi svog doma, a umrla je šest mjeseci nakon toga. S njom u kući je bio njen dečko, Nick Gordon, kojeg dio Bobbine obitelji krivi za Bobbinu smrt. Obdukcija je pokazala da je Whitneyjina kći umrla od posljedica utapanja i predoziranja. 

"Sparkle" World Premiere - Los Angeles | Autor: /Press Association/PIXSELLfoto: /Press Association/PIXSELL

- Jedina osoba koja je bila prisutna u oba smrtna slučaja bio je Nick Gordon. Samo on zna što se zaista dogodilo. Ja ne znam, ali on zna - rekao je Bobby. 

Nick je, naime, živio u domu Houstonovih od njegove 12 godine, a Whitney ga je odgajala kao da joj je sin. 

Osim toga, Brown je progovorio i o svojem bizarnom iskustvu koje se dogodilo kada se preselio u 'jezivu vilu' u Georgiji. 

- Jednom sam se probudio i, da, duh me zajahao -. kazao je glazbenik te pojasnio da nije bio nadrogiran u tom trenutku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije