američka pop pjevačica

Rihanna šokirala obožavatelje: Vraća nacrtane obrve u trend

Edward Enninful/VOGUE
04.08.2018.
u 20:37

Pjevačica je prošle godine naglo promijenila imidž. Od tada je poznata po svojim oblinama 'na pravim mjestima', a sada je odlučila pozirati za modni časopis zbog kojeg, umjesto obrva, ima dvije 'crte'

S narančastim rukavicama na rukama i cvijećem na glavi američka pop pjevačica Rihanna (30) osvanula je na naslovnici novog izdanja magazina Vogue. Britanski modni časopis odlučio ju je ostaviti bez njezinih gustih obrva i umjesto njih 'potegnuti' dvije crte olovkom, jer je to ponovno 'in'. 

- To je tako nevjerojatan trend ljepote koji ljudi mogu iskoristiti i s vrlo malo novaca. 'Realno' nacrtane obrve zasigurno će u bliskoj budućnosti postati hit - objasnila je Rosie Green, voditeljica odjela za ljepotu u časopisu 'Woman And Home', prenosi 24sata.hr. 

Rihanna je pozirala u širokim haljinama na volane, a na glavi je izmjenjivala 'bukete' cvijeća kao šešire. 

- Počašćena sam što ću biti lice s naslovnice na prvom izdanju Voguea za kolovoz - pohvalila se pjevačica na društvenim mrežama. Prije dva mjeseca djevojka s Barbadosa predstavila je vlastitu kolekciju seksi donjeg rublja Fenty Beauty koja nudi i XXL liniju za punije žene. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije