novi rekordi

Rihanna ruši sve rekorde dan nakon objave novog albuma

Rihanna
29.01.2016.
u 12:33

Novi album je objavljen u srijedu navečer, pjesme su podignute na Jay Z-ev servis ‘Tidal’, a o velikom broju downloada Rihanna je ubrzo izvjestila na svom Twitter profilu

Čini se da Rihanna ima novi hit proizvod u rukama. Naime, njezin je novi album, ‘Anti’, u samo 15 sati, skinut čak milijun puta. Naime, album je objavljen u srijedu navečer, pjesme su podignute na Jay Z-ev servis ‘Tidal’, a o velikom broju downloada Rihanna je ubrzo izvjestila na svom Twitter profilu. Inače, objavu novog albuma pratile su poteškoće.

Prvotno je najavljen za 15. studenog prošle godine, ali je to odgođeno. Njezin je otac, Ronald Fenty u prosincu izjavio da album nije objavljen jer još na njemu treba raditi, budući da Rihanna nije zadovoljna kako zvuči. No, sada je čini se sve u redu pa su u tijeku i pripreme za veliku svjetsku turneju nazvanu ‘Anti World Tour’, koja kreće 16. veljače.

Na američkom dijelu turneje prije Rihanne nastupat će Travis Scott, a na europskom će mu se pridružiti još The Weeknd i Big Sean.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije