navigacija Showbiz
još golišavih fotki

Paparazzi fotografirali Kate Middleton u toplesu!

Nakon sutrašnjeg Closera Harry će se osjećati manje usamljenim, objavio je sinoć na svom profilu na Twitteru urednik francuskog časopisa Laurence Pieau

Paparazzi fotografirali Kate Middleton u toplesu!

Foto: Press Association/PIXSELL

Nakon golišavih fotografija princa Harryja, u javnost će danas biti puštene i fotografije vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton. Paparazzi su suprugu princa Williama uslikali u toplesu tijekom njihova odmora u Francuskoj, a fotografije će objaviti francuski časopis Closer.

Iz kraljevske palače poručili su da je narušena privatnost vojvotkinje od Cambridgea te da se "sat vraća 15 godina unatrag" kada je princeza od Walesa Diana također bila pod budnim okom medija i pratio se svaki njezin korak, piše Sky News.

Časopis je rekao kako su fotografije snimljene na terasi gostinjske kuće u kojoj je boravila s princom Williamom te su objavili jednu sleđa na kojoj se vidi kako skida gornji dio kupaćeg.

– Nakon sutrašnjeg Closera Harry će se osjećati manje usamljenim – objavio je sinoć na svom Twitter-profilu urednik časopisa Laurence Pieau. Fotografije su navodno loše kvalitete, ali se svejedno vidi da je na njima golišava Kate Middleton.

>> Princ William otkrio obožavateljima da s Kate želi dvoje djece

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške