Keba:

Nisam bolestan, nosim previše ljubavi u svojem srcu...

Keba
23.12.2016.
u 13:45

Srpski mediji javljaju da je Severinin svekar zbog bolesti koronarnih arterija srca hitno primljen u bolnicu na beogradskom Dedinju. Dragan Kojić (56) tvrdi da se osjeća odlično i da se upravo priprema za nastupe.

- Objašnjavao sam zabrinutim prijateljima i rodbini da sam zdrav i da je sa mnom sve u redu. Pružam ljubav svima i ne razmišljam hoću li je dobiti nazad - rekao je Keba. Dodao je da u srcu nosi previše ljubavi pa neki misle da ima srčanu bolest. Kojić će blagdane provesti radno pa putuje u Bugarsku.

foto: privatni album

 

Prošle je godine katolički Božić proslavio sa suprugom Oljom u Splitu. Ondje su se častili kod Severinine majke Ane te se fotografirali sa sinom Igorom, Severinom i njezinim sinom Aleksandrom na splitskoj Rivi. Za pravoslavni Božić je Kojić pozvao snahinu majku u svoju vilu na Bežanijskoj kosi. Pjevač se ponosi brojnom obitelji u kojoj svi rade kućanske poslove. Jesenas se pohvalio da im se Severina pridružila u spremanju zimnice. Splićanka je čistila paprike i pomagala svekrvi u kuhinji.

- Udružili smo snage te je cijela obitelj prionula poslu. Svi koji vole zimnicu pomažu u njezinoj pripremi, pa tako i naša Severina - rekao je Kojić. Sa snahom se, kaže Keba, odlično slaže i svaku priliku iskoristi da je pohvali.

- Ona je snajka za deset. Igor i ona se jako vole i to je prava ljubav. Jedva čekam da me razvesele unučetom - rekao je folker koji obožava Severinina sina Aleksandra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije