OBJAVILA FOTOGRAFIJU

Nina Badrić pokazala najvažniju osobu u životu: 'To se valjda zove ljubav'

Nina Badrić
Instagram
24.01.2024.
u 07:19

Iako pjevačica rijetko pokazuje trenutke iz privatnog života, baš kao i članove obitelji i prijatelje, sada je napravila iznimku

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica 51-godišnja Nina Badrić na društvenoj mreži Instagram rijetko pokazuje trenutke iz privatnog života, baš kao i članove obitelji i prijatelje. Ovog je puta obavila fotografiju sa svojom najboljom prijateljicom Tinom, kojoj je posvetila emotivnu objavu.

- Čovjek koji je našao pravog prijatelja na zemlji našao je blago. A ona ima posebno mjesto u mom životu. Moja neprocijenjiva” Minka”, a za mene moj dijamant. Ona je najvažnija osoba u mom životu i ona me poznaje najbolje. Pojele smo džakove soli postale smo obitelj. Naša slaba ramena su nam nevjerovatno jaka dok kroz križeve života nosimo jedna drugu. To se valjda zove ljubav. Ova sličica mi je posebno draga (zna ona zašto), a moja Tina će jednog dana imati posebno poglavlje u knjizi mog života. Malo je reći hvala ti za sve - napisala je pjevačica pored fotografija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Podsjetimo, nedavno je objavila i sestru Sunčicu. - Sunce moje - napisala je Nina pored fotografije na kojoj su zajedno pozirale nasmijane i zagrljene. 

Dijana je najstarija sestra, zatim dolazi Nina te najmlađa Sunčica uz koju je pjevačica posebno vezana. - Nema veće podrške od obitelji, to je moja tvrđava uz malo prijatelja koji su uvijek tu. Moja majka i sestre su moj stup. Možda najviše snage crpim iz svog nećaka Marca, kojeg obožavam.

Djeca nose posebnu radost, a Marco je moja najveća ljubav, Doduše, njegova majka je moja ljubimica - svojedobno je izjavila pjevačica za srpske medije. Uz sestru Sunčicu, njezina najveća ljubav je i maleni nećak Marco.

Sunčica živi u Rimu, ali njih dvije se često druže i međusobno posjećuju. Ranije je Sunčica bila i menadžerica Nini, ali ih je život odnio na različite strane. Sunčica se čak jednom i sama pokušala okušati u glazbenim vodama, a povukla se iz glazbe kada se posvetila obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije