oduševila pratitelje

Nina Badrić otkrila da za Valentinovo dolazi u BiH

Nina Badrić
Instagram
02.02.2024.
u 19:14

Čekam s nekom čežnjom na svjetla tvoja…, napisala je pjevačica i dodala kako će 14. veljače nastupiti u Domu mladih u Sarajevu.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica 51-godišnja Nina Badrić oduševila je svoje pratitelje novom objavom u kojoj je objavila gdje će provesti Valentinovo. 

- Čekam s nekom čežnjom na svjetla tvoja…, napisala je pjevačica i dodala kako će 14. veljače nastupiti u Domu mladih u Sarajevu i dodala - Sarajevo, ljubavi moja

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Uslijedili su brojni komentari oduševljenja poput: - Nema tog dejta koji može nadmašiti Valentinovo uz Ninu, Uz tvoje pjesme zajedno raste ljubav, a oduševljenje su podijelile poznata kuharica Suzy Josipović Redžepagić i glumica Marijana Mikulić. Pjevačica je ranije objavila i da radi na novom albumu. 

Podsjetimo, pjevačica je nedavno posvetila dirljivu objavu svojoj najboljoj prijateljici Tini. - Čovjek koji je našao pravog prijatelja na zemlji našao je blago. A ona ima posebno mjesto u mom životu. Moja neprocjenjiva” Minka”, a za mene moj dijamant. Ona je najvažnija osoba u mom životu i ona me poznaje najbolje. Pojele smo džakove soli postale smo obitelj. Naša slaba ramena su nam nevjerojatno jaka dok kroz križeve života nosimo jedna drugu. To se valjda zove ljubav. Ova sličica mi je posebno draga (zna ona zašto), a moja Tina će jednog dana imati posebno poglavlje u knjizi mog života. Malo je reći hvala ti za sve - napisala je pjevačica pored fotografija. 

Osim toga, pjevačica je dala i podršku našoj glazbenoj zvijezdi 52-godišnjoj Severini koja je trenutno u borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, a posebice nakon nove odluke Vrhovnog suda.

- Severina će odlukom Vrhovnog suda sina viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedjelju. Zbog proceduralne pogreške i nekoga tko uopće ne živi u gradu u kojem dijete ide u školu. Osjećam bespomoćnost, sram i bijes, ne mogu niti zamisliti kako je njima, a pitam se tko može zaštititi dijete prema kojem se zaista odnose kao prema vreći krumpira. Pretužno i prestrašno!, izjavila je Badrić na svom Instagram profilu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije