Robbie Williams:

'Napušio' sam se na proslavi kraljice Elizabete

Robbie Williams
12.02.2017.
u 10:02

Pjevač Robbie Williams (42) ne taji da ima život obilježen kockom, drogom i alkoholom. Sad je priznao da se 2012. 'napušavao' u Buckinghamskoj palači povodom 60 godina proslave ustoličenja kraljice Elizabete II. (90).

Neki Robbiejevi obožavatelji tvrde kako je to nepoštovanje kraljevske obitelji, a sama kraljica nije još ništa komentirala, prenosi 24sata.hr

The Sea of Trees - Premiere, 68th Annual Cannes Film Festival, Cannes, France | Autor: alberto terenghi/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELLfoto: alberto terenghi/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL


- Sad marihuanu pušim u manjim količinama za rekreaciju - kaže Britanac. Dodaje kako je bio i na odvikavanju od teških droga. Prije njega je glazbenik John Lennon rekao da je 1965. pušio travu u Westminsterskoj palači.

Nedavno je izjavio kako je devedesetih umalo umro od partijanja. Iskušavao je svoje granice i htio je vidjeti hoće li prije umrijeti ili pak otići na liječenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije