Predstavljanje nove pjesme i novog spota

Miligram u posjetu djeci i na promociji novog singla

05.05.2016.
u 08:00

Nova pjesma jednog od najpopularnijih regionalnih bendova, Miligrama, bit će predstavljena danas u 15 sati u klubu Coloseum u Sarajevu. Nova pjesma nosi naziv “100%”, a bit će predstavljen i novi spot za pjesmu “Laka lova”. Prije promocije, najpopularniji regionalni bend u 11 sati posjetit će štićenike Zavoda Pazarić, gdje će biti upriličen mini koncert Miligrama te zajednička roštiljada i druženje sa štićenicima Zavoda.

Tom prilikom, Miligram će obradovati više od 300 osoba kojima je Zavod jedini dom, a ovo je projekt koji bend radi u suradnji s poznatim bh. umjetnikom Sulejmanom Haljevcem Memom. U 11 sati Zavod će posjetiti i učenici Osnovne škole iz Tarčina te će ovo biti jedna velika humana akcija, kako bi se skrenula pozornost na brigu i bolje uvjete za život stićenika ovog zavoda. Povodom bh. turneje “Electric Tour”, koja obuhvaća velike koncerte u Tuzli, Banjoj Luci i Sarajevu, Miligram predstavlja spomenutu pjesmu za sve fanove u BiH. I ona je u stilu Miligrama, koji slove za kraljeve dobre zabave. Pjesma je brzog plesnog ritma, euforična, te u skladu s konceptom “Electric toura” –privlači i odašilje samo pozitivnu energiju.

I ovog puta pjesmu autorski potpisuje Aleksandar Milić Mili. On je nadmašio sam sebe, i to upravo ovim novim četvrtim albumom, kojim je otvorio potpuno novi glazbeni pravac i stvorio savršenu glazbenu fuziju na albumu “Magnetic” s čak 13 pjesama, a od toga je pet dueta. Očekuje se da će koncert Miligrama, koji je zakazan za 27. 5. 2016. u Zetri, ponuditi jedan novi standard u organizaciji i produkciji domaćih koncerata.

Miligram je jedno osvježenje na glazbenoj sceni. Prošli koncert Miligrama u Sarajevu bio je rasprodan, što organizatori očekuju i ovaj put.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije