odluka

Megan Fox se zbog sinova više neće skinuti gola za film

Megan
10.05.2016.
u 07:15

Glumica Megan Fox (29) nedavno je priznala da je svojim sinovima, Noah (3) i Bodhi (2) zabranila korištenje tehnologije kako bi odrastali u prirodnijem okruženju, a sada se odlučila na novi korak. 

Naime, 29-godišnjakinju više nećemo gledati u neprimjerenim ulogama te se prestaje skidati za filmove. Glavni razlog su upravo njena djeca, kojima želi biti ispravan majčinski uzor.

- Odbila sam dobre projekte s talentiranim ljudima i redateljima, ali stvari koje su žene trebale izvoditi u filmu nešto su što ne želim da moji sinovi gledaju - rekla je Megan za The Sun.

Odbila ulogu prostituke jer je degradirajuća

Ponuđen joj i projekt za HBO, čija se glavna priča vrti oko života prositutke i ima prlično eksplicitne scene. - Takve scene gledali bi u pornografskom filmu, a to je ponižavajuće za ženu koja glumi tu ulogu - kaže Megan. 

Smatra da njeni dječaci ne mogu odvojiti stvarnost i umjetnost, pa ih ne želi buniti scenama u kojima im glumi majka.

Prošli mjesec Megan je podijelila i veselu vijest da je ponovno trudna, a biti će to njeno treće dijete s glumcem Brian Austin Greenom (42).

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije