mladi pjevač iz Rame

Marko Bošnjak: Trudim se što više posvetiti se glazbi, posložio sam prioritete

Marko Bošnjak
Ivo Cagalj/PIXSELL
29.04.2023.
u 09:26

Od nas mladih se očekuje da radimo, a ne da nam sve padne s neba. Za mene je rad u fast foodu usputni posao koji podržava moj san - kaže Marko

Dobro sam, pjevam, radim i zadovoljan sam. Posložio sam svoje prioritete, rekao je mladi pjevač iz Rame Marko Bošnjak (19) koji je sinoć dobio Porina za Novog izvođača godine.

Na prošlogodišnjoj Dori osvojio je drugo mjesto s pjesmom ''Moli za nas'', koju mu je napisao kolega Vlaho Arbulić (32).

Pjevač nije krio nezadovoljstvo zbog plasmana. Da bude bliže hrvatskoj glazbenoj sceni, odustao je od studiranja glazbenog biznisa u Njemačkoj i vratio se u Zagreb. No svaki početak je težak, pa je Marko uz pjevanje našao još jedan posao.

U zagrebačkom fast foodu na Črnomercu radi kao pomoćni radnik na blagajni.

- Trudim se što više posvetiti se glazbi, ali posao u fast foodu je siguran. Moji vršnjaci rade takve poslove. To je zapravo pohvalno jer se od nas mladih očekuje da radimo, a ne da nam sve padne s neba. Za mene je rad u fast foodu usputni posao koji podržava moj san - kaže Marko za 24sata.hr prije osvajanja Porina. 

Prije je izjavio kako želi što prije dati otkaz u fast foodu, nada se ljetnim gažama.

- Moji su planovi da budem sretan i ispunjen te da do kraja godine izdam album. Zovite me da nastupam da mogu dati otkaz u fast foodu i živjeti od glazbe.

Na njegovu molbu odgovorio je domaći bend Barabe te mu ponudio posao pratećeg vokala.

- Dragi Marko, kao tvoji stariji i iskusniji kolege želimo ti pomoći da i dalje ostaneš u glazbi koju najviše voliš. Stoga, dajemo ti ponudu da postaneš back vokal ili tehničar grupe Barabe. Ovim angažmanom (jer doista puno nastupamo - uživo, pred stvarnom publikom), zasigurno bi riješio svoju tešku financijsku situaciju, a i dalje bi bio usko vezan uz glazbu - poručili su mu.

Bošnjak je zahvalan na pomoći, ali kako kaže, mora ih odbiti.

- Vidio sam njihovu objavu. Puno im hvala na tome, no imam malo drukčiju viziju za sebe, pa se njihova ponuda ne poklapa sa slikom mene kao glazbenika, ali hvala im - odgovorio im je Marko.

Bošnjak se proslavio 2016. godine nastupanjem u showu ''Pinkove zvezdice'', a rodom je iz Rame u Bosni i Hercegovini.

- Doma odem kad mi obaveze dozvole, najviše za blagdane. Volim biti među svojim ljudima. Hercegovački naglasak sam izgubio, ali kada dođem doma, odmah se prebacim na ramski govor. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije