Enis Bešlagić oduševljen Markom Bošnjakom

"Marko Bošnjak je dijete koje svojim glasom čini ovaj svijet ljepšim"

 Marko Bosnjak
15.02.2016.
u 10:05

"Malo čudo od emocije i duše... Marko Bošnjak je dijete koje svojim glasom čini ovaj svijet ljepšim', napisao je glumac na Instagramu

Glumac Enis Bešlagić oduševljen je malim Markom Bošnjakom, 11-godišnjim ‘čudom od djeteta" koje je ne samo oduševilo žiri i publiku u showu "Pinkove zvjezdice" gdje je nastupio, već ih je i rasplakao. 

"Malo čudo od emocije i duše... Marko Bošnjak je dijete koje svojim glasom čini ovaj svijet ljepšim', napisao je glumac na Instagramu, piše Avaz. 

Na Facebooku je još dodao: "Marko Bošnjak… Ako niste poslušali do sada kako pjeva, pronađite ga na YouTubeu. Sam i bez ikakve škole i nikakvih uvjeta. Samo sluša glazbu i ne zna ni sam zašto tako genijalno pjeva i ima jaku emociju. Neka ga sreća prati uvijek u životu i da bude uzor svoj djeci po najboljem. Ovako pristojan, odgojen i emotivan."

Jedanestogodišnji Marko iz Rame pjeva od pete godine, ali ne ide u glazbenu školu. Najveća želja mu je nastupiti na Dječjoj Euroviziji i predstavljati svoju zemlju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije