Službeno je:

Marc se rastaje od supruge nakon poljupca s J. Lo

Službeno je
19.12.2016.
u 21:15

Prošlog mjeseca kružile su glasine o krahu braka Marca Anthonyja (48) i manekenke Shannon de Lime (28), a bivši par je te navode sada i potvrdio. Naime, mediji su se o razvodu raspisali nakon njegovog poljupca s bivšom suprugom Jennifer Lopez (47) na dodjeli nagrada Latino Grammy u Las Vegasu.

- Nakon mnogo razmišljanja, zajedno smo odlučili da je naš brak završen. Molimo za privatnost tijekom procesa rastave, a niti jedna strana neće u javnost iznositi detalje - objasnili su Marc i Shannon.

 

Lopez kisses Anthony after she presented him with award honoring him as Latin Recording Academy person of the year at the 17th Annual Latin Grammy Awards in Las Vegas | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Lopez je Anthonyju dodjeljivala nagradu, a publika je počela vikati 'poljubac', nakon čega su se bivši supružnici strastveno poljubili i zagrlili.

- Shannon nije više mogla podnijeti da joj je muž stalno s Jennifer Lopez. Snimaju novi album, zajedno nastupaju, imaju dvoje djece, a sad su se i poljubili pred svima - rekao je tada prijatelj manekenke.

Jennifer i Marc bili su u braku deset godina, a imaju osmogodišnje blizance Maxa i Emmu. Nakon razvoda ostali su bliski, a pjevačica je bila u dvogodišnjoj vezi s Casperom Smartom (29).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije