NASMIJALA PRATITELJE

Maja Šuput javno se ispričala hotelu zbog štete koju je prouzrokovao Bloom: 'Misija dana...'

Maja Šuput
instagram
05.07.2023.
u 21:09

Dvogodišnji dječak inače je uvijek hit na Majinim društvenim mrežama, a njezini ga pratitelji obožavaju

Maja Šuput (43) objavila je novi video u kojem je glavna zvijezda njezin 2-godišnji sin Bloom. Snimila ga je dok se igra u Istri u novootvorenom resortu gdje borave posljednjih nekoliko dana, a u najnovijim storyjima na Instagramu pokazala je koliko se Bloom veseli kupanju. Osim toga, morala se i ispričati za ono što je u igri napravio preslatki Bloom.

Foto: Screenshot

 

Dvogodišnji dječak inače je uvijek hit na Majinim društvenim mrežama i njezini pratitelji rado vole pratiti njegove nove zgode i fotografije.

Tako ga je pred kraj prošlog mjeseca objavila dok se igra pored bazena i kanticom izljeva vodu, a Maja ga je tada pitala: E tko je glasniji ti ili Tomčićka? Maleni je počeo odmah glasno proizvoditi zvukove, a mama ga je pitala može li još jače. Bloom je na to ispustio još jače zvukove, a u opisu ovog videa Maja je napisala: "Spavaš li mirno Martina Tomčić?".

 

- Sunce malo slatko vrišteće. Još kad dođe Tomčićki u ruke pa taj glasić povećamo da mama požali - napisala joj je u komentaru Martina Tomčić Moskaljov s kojom Maja zajedno sjedi u žiriju showa "Supertalent".  Video je oduševio i Majine pratitelje na Instagramu.

Inače, Bloom je nedavno dobrio i svoju prvu diplomu u životu. - I pala je prva diploma u životu.  Bloom je dobio prvo priznanje za uspješno položenu PRVU godinu engleskog.  A prve se pamte- napisala je pjevačica i članica žirija "Supertalenta" uz fotografiju na kojoj maleni Bloom u tatinom naručju pozira sa svojom prvom diplomom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije