Odgođen i reality show:

Kim je otkazala sve poslovne obveze

kim
Instagram
08.10.2016.
u 09:46

Sudbina reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' zasad je upitna. Naime, snimanje planiranih epizoda odgođeno je do daljnjega, prenosi 24sata.hr

Kim Kardashian (35) otkazala je poslovni posjet Dubaiju te je prestala objavljivati na društvenim mrežama. Nitko iz njene obitelji se još nije oglasio nakon pljačke, osim sestre Kourtney, koja je objavila fotografiju stranice iz Biblije.

 

 

Reality zvijezdu petero muškaraca opljačkalo je u pariškom apartmanu. U nju su uperili pištolj, vezali je i stavili u kadu. Sa sobom su odnijeli nakit vrijem 107 milijuna dolara. 

Iz Pariza, Kim i dio njene obitelji odletjeli su u New York, a trenutno se vraćaju u Los Angeles kako bi cijela obitelj Kardashian-Jenner bila na okupu. 

Iz njujorškog stana, Kim je izašla u velikoj majici s kapuljačom, s kćerkom North u rukama, pognute glave. Kim nije htjela ništa komentirati niti se fotografirati. 

- Kimina sigurnost i zdravlje sada nam je najvažnije. Ne znamo kada će se snimanje realityja nastaviti - rekao je glasnogovornik showa. 

 

foto: Instagram

 

- Kim je sve otkazala za idućih nekoliko tjedana tijekom koji neće ništa raditi. Osjećat će se sigurnije u L.A-u i tamo samo želi provesti vrijeme sa svojom obitelji - dodao je. 

Kardashian će nakon cijelog incidenta promijeniti način na koji vodi svoje društvene mreže, saznaje izvor za E!News. Supruga Kanyea Westa slaže se sa komentarima da si je, djelom, sama kriva za pljačku jer se često hvali svojim luksuznim načinom života.

Incident je, kažu njeni prijatelji, za reality zvijezda bio poput žestokog 'buđenja' te je sada shvatila da nije sve u materijalnim stvarima, stoga joj je trenutno najbitnije da provodi vrijeme s obitelji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije