nakon dva i pol mjeseca

Kate Middleton viđena prvi put u javnosti nakon teške operacije

Kate Middleton
Andrew Milligan/Press Association/PIXSELL
05.03.2024.
u 07:36

Kate se nije pojavila u javnosti još od kraja prosinca.

Kate Middleton viđena je prvi put u javnosti nakon otprilike dva i pol mjeseca. Fotografirali su je paparazzi TMZ-a, a princezu smo mogli vidjeti u automobilu. Nosila je tamne naočale, te je djelovala ozbiljno i pomalo zabrinuto.

Volanom je upravljala njezina majka Carole, u blizini dvorca Windsor u Velikoj Britaniji. S njima nije bio niti jedan drugi član obitelji, pa čak ni osiguranje ili zaštitari, prenosi Story.

Fotografije možete vidjeti OVDJE.

Podsjetimo, palača je šutjela o Kateinom oporavku nakon operacije abdomena, objavljujući vrlo malo izjava i nijednu fotografiju princeze, u nastojanju da zadrže njezinu privatnost.

Gotovo mjesec dana nakon njezina izlaska iz bolnice, izvor blizak obitelji rekao je za Bazaar da Katein oporavak dobro napreduje.

Napominjemo da se Kate nije pojavila u javnosti još od kraja prosinca, kad je objavljeno da je bila na 'planiranoj abdominalnoj operaciji', zbog koje je nismo trebali vidjeti čak do Uskrsa. Prije toga, imala je angažmane svaki tjedan, uključujući dočeke uzvanika u Buckinghamskoj palači.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije