Kendall Jenner:

Kad sam tatu vidjela u haljini pala sam u očaj

Kendall Jenner
Instagram
20.04.2017.
u 14:00

Manekenka Kendall Jenner (21) priznala je kako joj je srce gotovo stalo kad je prvi put vidjela svojeg oca, tad poznatijeg kao Bruce Jenner (67), obučenog kao ženu, prenosi 24sata.hr

- Digla sam se usred noći i otišla u kuhinju po čašu vode, gdje sam naletjela na tatu koji je bio odjeven u haljinu. Nisam ga odmah prepoznala. Kad sam shvatila da je to on, pala sam u očaj - prisjetila se Kendall. Dodala je kako je u to vrijeme skrivao svoju transrodnost pa bi se oko četiri ujutro, prije nego što se članovi obitelji probude, odijevao poput žene.

 

Očajna kendall: Manekenka je teško prihvatila da je izgubila oca Brucea koji je promjenom spola postao Caitlynfoto: REUTERS/PIXSELL

 

- Znala sam nalaziti perike i lakove za nokte u kući. Bruce je bio vrlo tajnovit. Neko vrijeme bila sam uvjerena da vara našu majku - priznala je manekenka.

Caitlyn Jenner promijenila je spol u siječnu ove godine, na što se odlučila nakon braka s Kris Jenner (65), od koje se razvela 2015.

 

Screenshot/E! | Autor: Screenshot/E!foto: Screenshot/E!

Iza sebe ima tri propala braka i šestero djece. Nedavno je rekla kako se više ne želi seksati sa ženama te da je konačno spremna na seks s muškarcima. Caitlyn je napisala i memoare pod nazivom 'The Secrets of My Life' u kojima opisuje svoju tranformaciju u ženu, ali otkriva i mračne tajne iz svoje prošlosti.

Knjiga izlazi 25. travnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije