NA JUGU DALMACIJE

David i Victoria Beckham stigli u Hrvatsku! Odmaraju na destinaciji koja ih je osvojila prošle godine

David Beckham
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
21.08.2023.
u 21:05

Umirovljeni nogometaš David Beckham i njegova supruga dizajnerica Victoria Beckham viđeni su na otoku Lopudu koji je dio Elafitskih otoka i pravi mali dragulj u Jadranskom moru

Hrvatska je i ove godine hit destinacija za brojne slavne osobe. Tek što je američki milijarder Jeff Bezos sa svojom zaručnicom Lauren Sanchez i ekipom poznatih prijatelja napustio Hrvatsku, na Jadranu je snimljena slavna engleska obitelj Beckham.

Umirovljeni nogometaš David Beckham i njegova supruga dizajnerica Victoria Beckham viđeni su na otoku Lopudu koji je dio Elafitskih otoka i pravi mali dragulj u Jadranskom moru. S obitelji su upravo na toj destinaciji odmarali i prošle godine, a u Hrvatsku su  tada stigli s posebnim povodom – da bi proslavili 11. rođendan kćeri Harper. Par je u braku već 24 godine, a uz Harper imaju i  sinove Brooklyna, Romea i Cruza.

Beckhami su prošle godine odsjeli u resortu Lopud 1483. Nekadašnji franjevački samostan grofica Francesca von Habsburg obnovila je i tu napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom.U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Najam luksuznog kompleksa za jedan dan tada je stajao 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosila je oko 1400 eura

Trinaest izvornih ćelija samostana koji se prostirao na 5000 četvornih metara pretvoreno je u pet apartmana za ukupno 10 gostiju s tim da svaka soba ima vlastitu kupaonicu i pogled na more ili vrt. Gostima je na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

"Smješten na osami, nudi potpunu privatnost, što ga čini savršenim objektom za bijeg uz opuštanje. S prostranim interijerima, mirnim vrtovima i zadivljujućom zbirkom umjetnina, idealan je za odmor s obitelji i prijateljima te duhovno utočište", stoji u opisu resorta.

Na vrhu tvrđave nalazi se terasa s koje možete promatrati zalazak sunca, a s nje se pruža panoramski pogled na more, okolne otoke i nacionalni park na Mljetu.

Na imanju se nalazi i umjetnički paviljon Black Horizon, koji, stoji u opisu resorta, spaja umjetnost i arhitekturu. Na paviljonu su radili umjetnik Olafur Eliasson i arhitekt David Adjaye.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije