novi Netflixov film

David Beckham poveo obitelj na premijeru dokumentarca o svome životu

David Beckham premijera
Foto: KGC-03/starmaxinc.com/NEWSCOM
1/3
04.10.2023.
u 08:11

"Beckham" je miniserija u četiri dijela koja prati rast britanske nogometne zvijezde iz skromne obitelji u jednog od najprepoznatljivijih igrača svoga vremena na i izvan terena.

David Beckham poveo je u utorak svoju obitelj na premijeru novog Netflixovog filma o svom životu, a na crvenom tepihu u londonskom Mayfairu pojavili su se njegova supruga Victoria Beckham i njihovo četvero djece.

"Beckham" je miniserija u četiri dijela koja prati rast britanske nogometne zvijezde iz skromne obitelji u jednog od najprepoznatljivijih igrača svoga vremena na i izvan terena.

Serija prikazuje kako je sada 48-godišnjak izrastao u slavljenog sportaša te se preobrazio u medijski spretnu globalnu ikonu nakon sponzorstava i svoga braka s Victorijom Adams iz benda Spice Girls.

"Kad sam započeo karijeru 90-ih u Manchesteru, postojala je sjajna glazba i sjajna scene, a Manchester United bio je jedan od najuspješnijih klubova u nogometu. Podsjeća vas na nešto što je bilo vrlo posebno, i nadam se da će ljudi ovo gledati i osjećati se ponosno i da će ih podsjetiti na dobra sjećanja."

S prethodno neobjavljenim snimkama, dokumentarac se bavi i kontroverzama Beckhamova javnog i privatnog života.

"Zajedno smo 26 godina", rekao je o svojoj supruzi Victoriji, "imamo divnu djecu, osnivali smo poslove zajedno, no i dalje posvećujemo vrijeme jedno drugome. Znate, morate se truditi oko ovih stvari."

"Beckham" se od srijede počinje prikazivati na Netflixu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije