Pinkove zvezdice

Čudo od djeteta - zbog Marka iz Rame žiri ronio suze

marko bosnjak
09.01.2016.
u 13:18

Mladi natjecatelj Pinkovih zvezdica, kojeg nazivaju “dječak s druge planete” uspio je rasplakati četiri člana žirija, dok su Goca Tržan i Milan Sanković ronili suze

Marko Bošnjak iz Rame je izvođenjem pjesme 'Što te nema' u glazbenom natjecanju 'Pinkove zvezdice' ponovno rasplakao žiri, dok je publika u studiju vrištala.

Mladi natjecatelj Pinkovih zvezdica, kojeg nazivaju “dječak s druge planete” uspio je rasplakati  četiri člana žirija, dok su Goca Tržan i Milan Sanković ronili suze: “Ovakvo ushićenje meni radost pravi”, rekao je Hari.

“Ovom pjesmom si u moje ime i u svačije ime prenio nekome koliko nam nedostaje. Meni užasno nedostaje moja baka, a nikada joj to nisam rekla. Hvala ti na tome”, rekla je Goca. 

“Ja se nisam ovako rasplakala još od Marije Serdar, još više si me dirnuo. Ti si čudo od djeteta”, dodala je Jelena. 

“Meni je ovo sve iracionalno, kao i svako drugo čudo, ali djeluje na vas. Imaš nešto mnogo moćno i čast mi je što sam dio ovoga i što si tu s nama”, zaključio je Milan, prenosi svetplus.

Nakon odlične izvedbe, Marko Bošnjak je na svom Facebook profilu zahvalio svima koji ga podržavaju. 

"Dragi moji, hvala vam na svemu, na podršci i na predivnim komentarima! Oduševljen sam reakcijom žirija i ponosan sam na sebe i na svoj nastup!", napisao je Marko nakon nastupa na svom profilu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije