Borba s teškim bolestima

Catherine Zeta-Jones: Najteže je bilo kada su nas djeca pitala 'hoće li tata umrijeti'

Catherine Zeta-Jones
02.02.2016.
u 14:39

Catherine Zeta-Jones (46) i Michael Douglas (71) u studenom prošle godine proslavili su 15. godišnjicu braka.
- Bilo je super. Samo nas dvoje u našem najdražem restoranu, smijemo se činjenici da se još nismo pobili i da smo još živi. 15 godina je jako puno vremena - kazala je glumica koja smatra da ljudi prebrzo odustaju od braka.
 
Njen suprug je nedavno, također, otkrio da su 2013. godine imali 'krizu' te su mnogo žrtvovali i borili se žestoko kako bi brak spasili. Tada su se, naime, oboje suočili s bolestima. Michaelu je dijagnosticiran rak grla, a Catherine je otkrila da pati od bipolarnog poremećaja. 
- Pokušali smo sve riješiti potpuno privatno. Jedino mi je žao što nisam više pričala s ljudima o tome da mi bude lakše. No najteže je bilo kada su nas djeca pitala 'hoće li tata umrijeti' - kazala je Catherine koja s Michaelom ima dvoje djece, Dylana (14) i Carys (12), prenosi 24sata.hr.
  
- To su sve usponi i padovi života, a ja nastojim biti negdje u sredini. Sada se osjećam super i to zato što znam više o svojoj bolesti i odlično se nosim s time - otkrila je glumica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije