došaop joj u dom

Bivši suprug Britney Spears optužen za uhođenje pjevačice

Britney Spears
EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.06.2022.
u 12:48

Bivši muž Britney Spears optužen je za kazneno djelo uhođenja nakon što se nenajavljen pojavio u njenom domu u Los Angelesu i pokušao upasti na njeno vjenčanje sa Samom Asgharijem.

Jason Alexander, 40-godišnjak, na sudskom saslušanju u okrugu Ventura u ponedjeljak je kazao da nije kriv za optužbu za kazneno djelo uhođenja i četiri prekršaja.

Alexandera su uhitili službenici šerifovog ureda u okrugu Ventura, nakon čega je odveden u okružni zatvor.

Sudac mu je odredio jamčevinu od 100.000 dolara i zabranu prilaženja po kojoj sljedeće tri godine slavnoj pjevačici ne smije prići bliže od 100-njak metara.

Alexandar je saslušanju prisustvovao putem video konferencije.

Intimno vjenčanje 40-godišnje pjevačice i njenog partnera, 28-godišnjeg fitnes trenera Asgharija, održano je prošlog četvrtka.

Vjenčanju su prisustvovale brojne velike zvijezde, među kojima i Selena Gomez, Paris Hilton, Donatella Versace i Madonna.

Malo prije incidenta, Alexander je na Instagramu objavio priču ispred posjeda pjevačice u kojoj govori kako je tamo da bi „upao“ na vjenčanje.

Alexander je njezin prvi muž, a u braku su bili manje od tri dana 2004. godine prije nego što je brak poništen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije