IZGLEDA ODLIČNO

Biste li ju prepoznali? Mia Negovetić je postala plavuša i na Porinu se pojavila u vamp izdanju

06.06.2021.
u 12:35

Glazbenica nije kući ponijela prestižan kipić, no mnogi su komentirali kako će u godinama koje su pred njom zasigurno osvojiti brojne nagrade i priznanja.

Na jučerašnjoj dodjeli nagrade Porin mnogi su se odlučili za crne odjevne kombinacije, no jedna glazbenica sve je iznenadila novim izgledom. Riječ je o Miji Negovetić (18) koja se pojavila u pravom vamp izdanju, s plavom, kraćom kosom i mini haljinom posutom šljokicama, dobila je brojne komplimente na račun izgleda.
Glazbenica nije kući ponijela prestižan kipić, no mnogi su komentirali kako će u godinama koje su pred njom zasigurno osvojiti brojne nagrade i priznanja. Da će mijenjati stil odijevanja na pozornici Mia je dala naslutiti već ove godine na Dori. Bio je to potpuno različit stil od prošlogodišnjeg kojeg je imala na Dori, a naišao je na veliki broj pohvala na društvenim mrežama i njezinih fanova. Inače, prošle godine je zbog stajlinga naišla na kritike, ponajviše zbog dioptrijskih naočala koje nije odlučila zamijeniti lećama. Ona se na kritike nije osvrtala, no čini se da je vremenom ipak odlučila, poput svih svjetskih zvijezda, mijenjati izgled na pozornici , uz pjesmu, svaki puta ponuditi i neki drukčiji modni izričaj.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije