LJUBAV JE POBIJEDILA

"Bio je 33 godine stariji, htjela sam ga iskoristiti pa se zaljubila"

20.01.2024.
u 10:55

Iako joj je plan bio uzeti dečku novac, na kraju se zaljubila u njega. Carrie ima 30 godina i priznaje da se upustila u vezu zbog razlike u godinama kako bi Randyja mogla iskoristiti za novac, ali njezini planovi, odnosno osjećaji ubrzo su se promijenili.

Carrie je svog partnera Randyja prvi put upoznala na aplikaciji za spojeve nakon što je dobnu granicu postavila na najvišu moguću dok je imala 27 godina. Bila je u financijski teškoj situaciji kad je upoznala Randyja koji se činio dobrostojećim.

Slike na njegovom profilu pokazivale su da Randy živi luksuzno, a Carrie je očito željela djelić tog života pa ga je kontaktirala.

- Moja prva namjera bila je zapravo iskoristiti ga - priznala je.

Unatoč tome što su Randyja često zamijenili za njenog oca, Carrie je otkrila da su se njezini osjećaji prema 63-godišnjaku razvili s vremenom i da se osjećala loše jer je zanemarivala njegove osjećaje i potrebe, donosi The Sun.

Randy također priznaje da bi mu ona iz vedra neba poslala poruku za novac, a zatim nestala mjesecima nakon što bi isti poslao.

- Svi obično misle da sam sponzoruša - kaže Carrie, čiji su i prijatelji zapravo bili skeptični kada je riječ o njezinim namjerama s Randyjem. Shvatila je da ima osjećaje prema njemu kada ju je jednog dana posjeo i rekao da napravi popis svih njezinih problema koje će zajedno rješavati, jedan po jedan.

Sada žive Marylandu u SAD-u, gdje joj Randy daje proračun za svaki mjesec. Dok ona boravi i brine o njihovoj kući, Randy je zauzet zarađivanjem novca i karijerom.

Ona novac troši na odjeću i otkriva da često prekoračuje budžet koji Randy izdvoji. Iako je priznala da ga je u početku koristila za novac, Randy sada vjeruje da ga ona zapravo voli jer je vidio promjenu u njezinom ponašanju u posljednjih nekoliko godina.

Carrie kaže da joj kritiziranje na internetu teško pada.

- Jedina 'ljubavna' stvar koju je rekla o njemu je o njegovom novcu, a jedina 'ljubavna' stvar koju je on rekao o njoj je njezin izgled. Dovoljno je rečeno - komentiraju.

Ne dijele svi isto mišljenje, pa su neki imali i riječi hvale za par.

- Koliko ste daleko došli je nevjerojatno! Razlika u godinama nije bitna, činjenica da si promijenila svoj život da se vrti oko druge osobe vrišti da si se zaljubila! - poručuju.

- Mislim da su slatki. On je super smiren, a ona je puna energije... oni uravnotežuju jedno drugo - pohvalili su par.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije