BITAN KRITERIJ

Beyoncein tata: 'Moja kćer ne bi uspjela da je tamnije puti'

06.02.2018.
u 19:36

Glazbeni menadžer Mathew Knowles tvrdi kako je za bivšu suprugu Tinu Knowles, Beyonceinu majku, na početku veze mislio da je bjelkinja

Kada je riječ o tamnoputim pjevačicama, pogledajte samo čija se glazba vrti na svim radijskim postajama. To su Mariah Carey, Rihanna, reperica Nicki Minaj te moje kćeri Beyonce i Solange. Postale su uspješne jer imaju svjetliju boju puti u odnosu na svoju rasu, rekao je menadžer Mathew Knowles (66), otac pjevačice Beyonce (36), za britanski Daily Mail. 

Knowles je pomogao svojoj kćeri da, nakon što je napustila ženski bend 'Destiny's Child', uspije u samostalnoj karijeri, a od 2011. joj je prestao biti menadžer. Producirao je i njezin prvi solo album 'Dangerously In Love'. Nakon prekida njihove suradnje, počeo je predavati na fakultetu te trenutno promovira novu knjigu o rasnim odnosima 'Rasizam: Kroz oči djeteta', prenosi 24sata.hr. 

Tvrdi kako je za svoju bivšu suprugu Tinu Knowles (64), Beyonceinu majku, na početku veze mislio da je bjelkinja. 

- Kasnije sam saznao da nije, a osjetilo se to i po njezinu temperamentu - našalio se Knowles koji je odrastao u američkom gradu Birminghamu. Dodao je da su mu još u djetinjstvu roditelji 'usadili' ljubav prema bijelim ili crnim ženama svjetlije puti. 

- Moja majka mi je znala reći 'Nemoj mi nikad u kuću dovesti tamnoputu djevojku' - objasnio je. Kaže da je pedesetih, šezdesetih i sedamdesetih godina 'nijansa crnoće' bila jako važna te da je on nažalost odrastao stalno slušajući o tome. Na njega je majčin savjet dugo ostavio 'trag' pa je nekoć bio u vezama samo s bjelkinjama ili svjetlijim crnkinjama. 

- Bio sam bijesan i na sebe jer sam tamnoput i mislio sam da birajući te žene uzvraćam društvu - istaknuo je. Tvrdi da puno tamnoputih muškaraca iz tog razdoblja nije svjesno kako su radiili istu stvar kao on. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije