ostala bez zaručnika

Anja poručila: ‘On mi je najveća greška u životu’

Alojz
08.11.2016.
u 21:15

O njihovom odnosu priča cijela Hrvatska, a sada je Anja otkrila što doista misli o Alojzu.

O vezi Anje Boronjek i Alojza Kanceljaka priča cijela Hrvatska, a u intervjuu za 24 sataAnja je otkrila kako joj je upravo on najveća greška u životu.

“Uvijek sam bila iskrena i bit ću. Život ide dalje. S Alojzom se ne čujem, a više nisam ni ljuta na njega”, rekla je Anja, koja se na “zagorskog Putina” obrušila i putem društvenih mreža jer joj je zasmetalo što je izjavio da je ona za njega prošlost nakon što se u bazenu ljubio sa Snježanom.

Ona tvrdi da ju je Alojz ukrao zaručniku Draganu i da nikada ne bi bio popularan u showu da nije bilo njihove ljubavne priče.

“Sa zaručnikom se nisam pomirila jer je predjetinjast za svojih tridesetak godina. On je jednostavno Alojz broj dva”, rekla je Anja.

“To kako je Anja reagirala na društvenim mrežama, to je posve normalno za nju. Sa Snježanom se čujem, u kontaktu smo, super je cura”, rekao je Alojz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije