spremna za novi brak

Amber ne voli gubiti vrijeme: Želi obitelj s Elonom Muskom

Amber Heard
LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL
18.04.2017.
u 20:52

Njihova veza je jako ozbiljna i ona je oduševljena idejom o udaji, rekao je tata David i dodao kako par već planira zasnivanje obitelji. Još prošlog ljeta počelo se šuškati da su Heard i Musk par

Amber Heard (30) početkom godine razvela se od Johnnyja Deppa, ali čini se da joj ideja o braku i obitelji nije prisjela. Naime, glumica se navodno planira udati za svog dečka, milijardera Elona Muska )45), a ovu informaciju s medijima je posijelo njezin - otac.

- Njihova veza je jako ozbiljna i ona je oduševljena idejom o udaji - rekao je tata David  i dodao kako par već planira zasnivanje obitelji. Još prošlog ljeta počelo se šuškati da su Heard i Musk par, a ona je ubrzo nakon razvoda izjavila da ju je on potpuno očarao.

Podsjetimo Amber će nakon razvoda dobiti 49 milijuna kuna, koje je obećala uplatiti u humanitarne svrhe. Depp se nedavno ponudio da sam uplati isti iznos organizacijama po njenom odabiru no njen odvjetnički tim još nije odgovorio, piše 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije