Englezi otkrivaju SAD

Redknapp: Američka turneja loša je ideja

'Tottenham Hotspur manager Harry Redknapp shouts orders from the touchline Photo: Press Association/Pixsell'
'John WaltonPress Association/Pix'
27.07.2010.
u 11:30

Nakon druge utakmice na turneji po SAD-u (protiv Sportinga 2:2, Kranjčar dodao za gol), menadžer Tottenhama Harry Redknapp izjavio je što misli o pripremama izvan Velike Britanije, s dugim putovanjima avionom na koje će otpasti cijeli dan.

– Bilo bi mi draže da se za našu prvu Ligu prvaka pripremamo u Newquayu (ribarski gradić na jugu Engleske, nap. a.) umjesto u New Yorku, da igramo protiv Plymoutha, Torquaya ili Exetera. Lagao bih kad bih rekao da sam zadovoljan pripremama.

A na američkoj turneji je i Manchester United koji je izgubio od Kansas Cityja (1:2) iako je 51 minutu imao igrača više. Jedini gol za engleskog doprvaka zabio je Berbatov iz jedanaesterca, a Fergusonova momčad stvorila je mizeran broj šansi.

Navijačima najbogatijeg kluba na svijetu mala je utjeha što su crveni vragovi igrali oslabljeni, što nije bilo Waynea Rooneya. Razveseliti ih može eventualno vijest da je izgubio i Manchester City od New York Red Bulla (1:2).

Felix Magath odveo je Schalke na žestoke pripreme u istočnu Njemačku, a u pobjedi protiv Piesteritza (5:1) strijelac prvoga gola bio je Ivan Rakitić. (mm/VLM)

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?