"osjećamo se blagoslovljeno"

Prvi gay par na svijetu koji je dobio trojke

gay
Screenshot: Youtube
28.08.2016.
u 17:30

Jedan par iz Južnoafričke Republike prvi je gay par koji je dobio trojke.

Christo i Theo Menelaou mislili su da nikada neće biti roditelji, ali tad su nakon suđenja Oscaru Pistoriusu kod njegovih susjeda upoznali surogat majku, prenosi Sky News.

Naime, Grupa Pistoriusovih susjeda okupila se jednom prilikom nakon suđenja, a prije nego je Pistorius ubio svoju djevojku Reevau Steenkamp u veljači 2013. godine malo njih se uopće poznavalo.

Na tom susretu par je upoznao ženu koja je pristala roditi im dijete. U njezinu su maternicu liječnici umetnuli dva embrija od kojih je jedan bio oplođen Theovom spermom, a drugi Christovom.

Jedan se embrij razvio u blizanke, a drugi u treće dijete. Liječnici su paru preporučili d apobce blizanke i ostave više prostora najvećoj bebi, no oni se nisu složili i našli ginekologa koji je pristao poroditi svo troje djece.

Bebe je porađao tim od 20 liječnika, sestra i anesteziologa, a rođene su carskim rezom prije planiranog vremena, već u 31. tjednu.

"Kad si gay uvijek se bojiš da nikada nećeš biti roditelj iako to jako želiš" te nadodao kako se ne boje izazova, već se osjećaju blagoslovljeno. 

Ključne riječi
par

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?