NAGRADA ZA RAD

Potpisani ugovori za stipendiranje 167 studenata iz HNŽ-a

studenti
Photos.com
30.12.2010.
u 13:41

Ove godine 167 studenata dobilo je stipendije, koje se dodjeljuju redovitim studentima s područja Hercegovačko-neretvanske županije

U dvorani zgrade Vlade HNŽ danas je ministar prosvjete, znanosti, kulture i sporta Esad Dželilović potpisao ugovore sa studentima kojima je dodijeljena stipendija na natječaju za akademsku 2010/11 godinu.

Ove godine 167 studenata dobilo je stipendije, koje se dodjeljuju redovitim studentima s područja Hercegovačko-neretvanske županije.

U obraćanju studentima ministar Dželilović posebno je istaknuo zadovoljstvo činjenicom da su studenti, koji su konkurirali na natječaj, a koji su bili učenici generacije u nekoj od srednjih škola u HNŽ dobili stipendiju izravno, bez bodovanja, kao i studenti viših godina studija s prosjekom ocjena 5,00 odnosno 10,00.

Također, podsjetio je da je nastavljeno stipendiranje još oko 120 studenata koji su ranijih godina ostvarili pravo na stipendiju, a ispunjavaju sve potrebne uvjete. I ovom prigodom je istaknuo odredbe Pravilnika o dodjeljivanju stipendija, zajmova, naknadi dijela troškova školarina i subvencioniranju smještaja u studenski dom, posebno naglasivši kako samo jedan student iz zajedničkog kućanstva može biti korisnik stipendije i/ili subvencije smještaja u studentski dom.

Studenti koji nisu mogli danas potpisati ugovor, pozivaju se da se što prije jave u Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta (Ulica Stjepana Radića 3, Mostar).



Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?