Nasilje

Pijan pucao i razbio mobitel vlasnici kafića, gađao je i stolicom

24.07.2015.
u 11:12

Ni vlasnica kafića pijanom muškarcu nije ostala dužna. Bacila je staklenu čašu na automobil, a on stolicu na vrata kafića

Policija u Doboju uhitila je jučer V.S. s područja tog grada, koji je nasilničkim ponašanjem u većoj mjeri remetio javni red i mir, te ugrožavanjem sigurnosti prouzrokovao nemir i strah kod građana.

Ovaj muškarac je u pijanom stanju oko 23.15 sati ispalilo nekoliko hitaca u zrak, najvjerojatnije iz plinskog pištolja. Nakon verbalnog sukoba s vlasnicom ugostiteljskog objekta "Kojot", uzeo je, a potom i bacio njenu torbicu i mobilni telefon, koji je tom prilikom oštećen. Vlasnica objekta je bacila staklenu čašu na njegovo vozilo, a V.S. je potom bacio stolicu na ulazna vrata ugostiteljskog objekta. Na vozilu, kao i na ulaznim vratima objekta nastala je šteta.

Tijekom očevida su pronađene dvije čahure, a potom je na drugoj lokaciji pronađen odbačen plinski pištolj, za koji se sumnja da je korišten tijekom prezentacije nasilničkog ponašanja. Alkotestiranjem u službenim prostorijama kod V.S. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,87 gr/kg. Protiv njega će po dokumentiranju predmeta Okružnom tužiteljstvu Doboj biti dostavljen izvještaj o počinjenom KD nasilničkog ponašanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije