OPET KIKS

Olga će poludjeti: Bilićev Lokomotiv poražen od Dinama

bilić (1)
sport-express.ru, fclm.ru
25.08.2012.
u 13:48

Lokomotiv nakon šest kola ima samo deset bodova, a mora završiti među prve tri momčadi

U šestom kolu ruskog prvenstva Lokomotiv Slavena Bilića poražen je na domaćem terenu od gradskog rivala Dinama iz Moskve sa 2:3.

Gosti su poveli u 12. minuti preko Kokorina, izjednačio je deset minuta kasnije Maicon, do poluvremana nije bilo pogodaka, ali su zato lokosi nakupili ''respektabilna'' četiri žuta kartona. Upozorenje su dobili Glušakov, Pavljučenko, Šiškin i Eščenko.

U nastavu, Dinamo podebljava na 2:1 u 60. minuti, N'Doye vraća Lokomotiv u život pogotkom u 66. minuti, no dvije minute kasnije Noboa zabija za pobjedu gostiju.

U trenutku dok još nisu odigrane sve utakmice šestog kola, Lokomotiv je trenutno treći na tablici sa deset bodova, odnosno upisao je tri pobjede, jedan remi i dva poraza. Kad se kolo odigra, lokosi bi mogli još pasti u poretku što će vjerojatno navući bijes šefice Olge Smorodskaje koja je već intervenirala govorima u svlačionici.

Podsjetimo, na Biliću je imperativ da završi među tri najbolje momčadi prvenstva.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

JO
jožek2
09:23 26.08.2012.

Sad se vidi sav raskošni talent Bilića kao trenera, sa neograničenim sredstvima i sam bira igrački kadar, u samo nekoliko kola već dva poraza, bojim se da će nam ga Olga vrlo brzo vratiti nazad u reprezentaciju kod Štimca ,, pa onda gdje će nam biti kra?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije