NENADANI POSJET

Navijači došli na Bilićev trening i pozvali igrače na red

slaven bilic
lokomotiv.ru
17.04.2013.
u 15:21

Navijači su mirno porazgovarali s igračima i Bilićem, bez povišenih tonova, prenijeli im svoja razmišljanja i upozorili ih da konačno počnu pobjeđivati

Navijači moskovskog Lokomotiva, kojem je trener naš Slaven Bilić, došli su u srijedu ujutro u trening-centar momčadi, tzv. Bankovku.

Ruski portal Sport-express piše da je tamo stiglo 30-ak navijača iskazati nezadovoljstvo lošim rezultatima kluba te da su tražili hitnu smjenu Slavena Bilića i predsjednice kluba Olge Smorodskaje. Grupa navijača nije upala na trening napadno nego ih je klub pustio da uđu uz pojačano osiguranje.

Naime, lokosi u proljetnom dijelu prvenstva nemaju ni jednu pobjedu, ni jedan postignut pogodak, a uzeli su tek dva boda iz remija.

Navijači su mirno porazgovarali s igračima i Bilićem, bez povišenih tonova, prenijeli im svoja razmišljanja i upozorili ih da konačno počnu pobjeđivati i ozbiljno se ponašati na terenu.

– Nije se dogodilo ništa posebno. Svi razumiju kakva je situacija u klubu, a navijači su s pravom ogorčeni. Završilo je sve bez ultimatuma i zahtjeva. Čuli smo što žele i rekli im da ćemo zajedno raditi kako bismo prevladali krizu – rekao je igrač lokosa Šiškin.

>> Zbogom Europi: Bilićev Lokomotiv izgubio od Zenita

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije