Objavljena snimka

Monstrum Breivik zvao je policiju dok je ubijao na Utoyi

Mig
Foto: Kristina Štedul Fabac
1/2
25.11.2011.
u 00:06

Dobar dan, moje je ime zapovjednik Anders Behring Breivik i ja sam iz norveškog antikomunističkog pokreta otpora. Trenutačno sam na Utoyi i želim se predati – rekao je Breivik policiji.

Snimka razgovora monstruma Andersa Breivika s policijom objavljena je na internetu. Breivik je policiju nazvao dok je bio na otoku Utoyi gdje je ubio 69, uglavnom mladih ljudi.

– Dobar dan, moje je ime zapovjednik Anders Behring Breivik i ja sam iz norveškog antikomunističkog pokreta otpora. Trenutačno sam na Utoyi i želim se predati – rekao je Breivik policiji.

Zatim ga je policajac pitao s kojeg broja zove, a on je rekao kako zove s mobitela, ali ne sa svojeg. Pretpostavlja se da je policiju nazvao s mobitela jedne od svojih žrtava. Nakon toga razgovor se prekida.

Breivika je policija uhvatila dvije minute nakon što je došla na otok. Tada im je rekao kako je "završio". Breivik se nalazi u zatvoru gdje čeka suđenje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?