Moda

Mnoštvo dopadljivih, šik, ležernih, urbanih, nosivih modela u trendu

Mepas
29.09.2012.
u 11:26

Raskoš modnih marki koje se mogu naći u trgovinama u Mepas Mall prodajnom centru

Nakon revija u Piramidi i hotelu Bristol Nivea BH Fashion Week Mostar preselio se u prodajni centar Mepas Mall, gdje je održan veliki fashion show. Na Mepas Mall fashion showu predstavili su se brojni modni brendovi koji svoje prodajne prostore imaju u najvećem prodajnom centru u BiH.

Jesen-zima 2012./13.

Nova Adidasova kolekcija pokazala je zašto je ovaj brend prvi u Europi i drugi u svijetu u proizvodnji sportske odjeće i obuće te ukupne sportske opreme. Alma Ras predstavila se zanimljivom kolekcijom od prirodnih materijala i smirujućih jesenskih tonova, a Primašport ponudio je kolekciju Converse sa svojim popularnim “starkama”. Kolekcija jesen-zima 2012./13. brenda Tally Weil u znaku je boja zemlje i vina, odišući zavodljivim modnim izričajem. Star šport, zastupnik talijanskog brenda Errea, poznatog po specijaliziranoj tehničkoj sportskoj opremi, nudi i modele za slobodno vrijeme i rekreaciju.

Manekeni su nosili i obuću Mozuno. New Yorker svojom novom kolekcijom pogodio je modni ukus mladih, a Lisca također prati nove modne trendove. Megašport predstavio se novom kolekcijom Championa te obućom Conversa i Lacoste. Terranova nastavlja sa svojim prepoznatljivim urbanim stilom, a Nike je pokazao zašto je toliko cijenjen brend kad je riječ o sportskoj odjeći, obući i opremi. S. Oliver predstavio se novim zanimljivim kreacijama i atraktivnim modnim dodacima, a Planet obuća pokazuje da sustavno prati modna kretanja. Bellissima je ponudila za svaku ženu ponešto, od klasičnih, svevremenskih do casual modela, a Benetton je opet u svojim razigranim, magičnim i raznolikim tonovima. Leonardo obuća opet ima što pokazati, a Time line predstavio je svoj nakit. Tom Tailor i dalje je u svom prepoznatljivom stilu, kao i obuća marke Shoe Be Do. Orsay je pokazao kolekcijom Alpha vamp i zanimljive torbe. XYZ bazira se na multibrand konceptu, a ponudio je modele iz svoje bogate ponude.

Renomirani brendovi

Modna marka Marella, sastavni dio renomiranog brenda Max Mara Group, nudi sedam novih kolekcija koje su u modnom trendu, a nazočni na Mepas Mallu fashion showu uvjerili su se da je Marella modni projekt koji umješno zna harmonizirati boje i linije. Brend Accessorize, čiji je ekskluzivni zastupnik za BiH Iris Moda u Mepas Mallu, predstavio se atraktivnim modnim dodacima, a kanadski Aldo, poznat po kampanjama protiv side, pokazao je zašto je jedan od najrenomiranijih proizvođača obuće i modnih dodataka. Zanimljive su bile i kolekcija modnih kuća U. S. Polo i Piazza Italia. Sve u svemu, za svakog ponešto i više od toga. Vidjeli smo mnoštvo dopadljivih, šik, ležernih, urbanih, nosivih modela u trendu, s daškom modne Europe. Modna karavana Nivea BH Fashion Week nastavlja se u Sarajevu 8. listopada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije