E, SAD JE KASNO

Mancini žali za Balotellijem: Nedostaju nam njegovi pogoci

'Manchester City's Mario Balotelli (left) with manager Roberto Mancini (right) on the touchline. Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
06.04.2013.
u 13:09

Balotelli je ove sezone u Cityju u 14 kola dao samo jedan pogodak, a u isto toliko susreta talijanskog prvenstva postigao ih je sedam

Trener Manchester Cityja Roberto Manciji žali za "prolivenim mlijekom". Dva mjeseca nakon što se odrekao nestašnog Marija Balotellija i prodao ga u Milan shvatio je koliko mu njegov Talijan nedostaje.

- Mario je dao 15 golova prošle sezone. To je razlika, to su golovi koje mi dosada nismo postigli - rekao je Mancini.

City je prošle godine postigao 93 pogotka, a u dosadašnjem dijelu ove sezone 55, dok je lani ta brojka u istoj fazi iznosila 72, a ni zaostatak za Unitedom nije bio toliki - 15 bodova.

- Ove sezone slabiji smo jedino u broju pogodaka. Primamo jednako, imamo najbolju obranu i samo nam golovi nedostaju. To je zato jer smo ostali bez Sergija Aguera pa Balotellija - dodao je Mancini.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije