Ostavljen od svih

Mancini napušta City bijesan jer mu ne žele kupiti pojačanja!?

'Manchester City\'s Italian manager Roberto Mancini celebrates on the pitch with the Premier League trophy after their 3-2 victory over Queens Park Rangers in the English Premier League football match
'PAUL ELLIS'
26.08.2012.
u 09:06

- Roberto je vrlo ambiciozan, želi obraniti naslov u Engleskoj i osvojiti Ligu prvaka, a na početku sezone ima samo 19 igrača - ističe izvor blizak Talijanu.

Nova bomba iz Engleske! Roberto Mancini razmišlja o napuštanju Manchester Cityja na kraju ove sezone ne promijene li vlasnici kluba s Etihada svoju transfer politiku! Daily Mail tvrdi kako je talijanski menadžer bijesan jer mu klub nije ovoga ljeta osigurao dovoljno pojačanja za novu sezonu i smatra kako klub ne stoji iza njega.

- On je vrlo ambiciozan, želi obraniti naslov engleskoga prvaka i osvojiti Ligu prvaka, no na raspolaganju ima samo 19 igrača. Smatra se ostavljen od sviju, jer se nitko u klubu ne bavi transferima, a njegove glavne mete su De Rossi, Jovetić i Maicon. Možete zamisliti koliko je bijesan. Vidjet ćemo što će se dogoditi u sljedećih nekoliko dana - istaknuo je izvor blizak Manciniju i naglašava:

- On ne želi ostaviti City, ali ako se ništa ne dogodi na polju transfera do kraja ovog prijelaznog roka, ovo bi mu mogla biti zadnja sezone.

Podsjetimo, Mancini je nakon osvajanja naslova engleskog prvaka ovo ljeto potpisao produženje ugovora s Građanima.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sejtan
08:50 27.08.2012.

Ma nije on nikakav trener...a zna se ko kroji politiku transfera....vlasnici i investitori. prema tome ako mu se ide,neka ide al malo morgen....treba vratiti lovu koju je primio a to je vec malo teze.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije