"Majstorska glumačka radionica"

Zijah Sokolović četvrti put u Narodnom pozorištu Mostar

Zijah Sokolović
30.01.2017.
u 10:17

U utorak, 31. siječnja u 19 sati Zijah A. Sokolović će u Narodnom pozorištu Mostar, u “Studiju 64”, po četvrti put izvesti “Majstorsku glumačku radionicu”. Svaki je put do sada ovaj program legendarnog bh. glumca i redatelja bio rasprodan nekoliko dana unaprijed, priopćeno je iz NP Mostar. 

“Jedna glumčka radionica, to je kao sastanak između glumca i publike, da se upoznaju. Četvrta glumačka radionica, to više nije sastanak za upoznavanje između glumca i publike, tu sada ima i emocija...”, kaže Sokolović uoči dolaska u Mostar.

U dva sata programa, Sokolović govori o svom iskustvu, glumi i umjetnosti iz jedne druge perspektive, nudi novi pogled na predstavu, glumu, umjetnost i kulturu – na neobičan, zabavan i duhovit način. Uz predstavu, predstavlja i knjigu “Glumac... je glumac... je glumac” o njegovoj kultnoj istoimenoj monodrami, koju igra već 39 godina, izveo ju je više od 1600 puta i osvojio brojne nagrade širom svijeta. Cijena programa je 3,50 KM, priopćeno je iz NP Mostar. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije