Mora platiti i kaznu

Slavna glumica ide u zatvor: Napravila sam to iz ljubavi prema mojoj djeci

23.08.2020.
u 20:14

Glumica Lori Loughlin osuđena je na dva mjeseca zatvora zbog toga jer je podmitila jednu osobu kako bi njezina dvije kćeri upisale željeni fakultet. Zvijezda serije "Puna kuća" i njezin suprug Mossimo Giannulli u početku su negirali sudjelovanje u ovom skandalu, ali kada je podignuta optužnica odlučili su priznati istinu. Osim dva mjeseca zatvora sud je Lori odredio i 100 sati služenja u zajednici i mora platiti novčanu kaznu od 150 000 dolara.

Njezin suprug je dobio pet mjeseci zatvora, mora platiti novčanu kaznu u iznosu od 250 000 dolara, odraditi 250 sati rada u zajednici. Odsluženje kazne počinje im 19. studenog kada se do 14 sati moraju pojaviti u saveznom zatvoru. Lori i Mossimo platili su pola milijuna dolara Williamu Ricku Singeru za upis njihovih kćeri Olivije Jade i Isabelle na Sveučilište u Južnoj Kaliforniji, gdje su ih uz pomoć Singera upisali kao veslačice iako se nijedna od njih nikada nije bavila veslanjem.

- Izgubila sam moralni kompas u želji da svojim kćerima omogućim upis na fakultet. Radila sam to iz ljubavi prema svojoj djeci. Ali u stvarnosti je to samo potkopalo i umanjilo sposobnosti i postignuća mojih kćeri. Žalim zbog toga i preuzimam potpunu odgovornost - rekla je u suzama glumica tijekom suđenja. Osim nje u ovom procesu pred sudom se našlo još 50 roditelja koji su na sličan način upisali svoju djecu na fakultet, a među njima je bila i glumica Felicity Huffman koja je osuđena na 14 dana zatvora.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?