Napretkov tjedan kulture 2024.

Predstavljanjem knjige „Znamen na koži“ autorice dr.sc. Vesne Haluga završava NTK 2024.

22.03.2024.
u 12:21

Napretkov tjedan kulture 2024. koji organizira HKD Napredak Glavna podružnica Mostar završava danas, u petak, 22. ožujka 2024. u 18 sati u Galeriji kraljice Katarine Kosača predstavljanjem knjige „Znamen na koži“ autorice dr. sc. Vesna Haluga.

Knjiga „Znamen na koži“ tematizira semiotičke aspekte tetovaža žena katolkinja u Bosni i Hercegovini, funkciju tradicijske tetovaže prvenstveno kao sredstvo vizualne komunikacije te rasvjetljava njeno suvremeno komunikacijsko značenje.

Uz autoricu dr. sc. Vesnu Haluga, knjigu će predstaviti nakladnik, direktor izdavačke kuće „Dominović“, Marko Dominović i dr. Anto Ivić, član Središnje uprave HKD Napredak-Sarajevo.
Na predstavljanju će nastupiti i dizajnerica Helena Beljo, vlasnica brenda POPPY , a glazbeno cijeli program obogatit će Filip Milošević, prof – klavir.

Moderator predstavljana bit će  Zoran Stojanović, prof, a pozdravnu riječ u ime organizatora HKD Napredak Glavna podružnica Mostar uputit će Miroslav Landeka, predsjednik.

Kulturnu manifestaciju Napretkov tjedan kulture koja se održava petu godinu za redom, proglašena je manifestacijom od posebnog značaja za HKD Napredak, podržali su i Središnja uprava HKD Napredak-Sarajevo, Grad Mostar, Meggle, Eronet i Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske. Glavni medijski pokrovitelj je Federalna novinska agencija FENA.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?