Ljepša strana BiH

PRIKAZANO Drugo lice jedne zemlje!

22.03.2024.
u 14:34

Večernjakov pečat od početka milenija donosi nadu u bolje sutra. Postao je jedinstvena manifestacija u svijetu s rekordnim brojem uspješnih ljudi koji se kandidiraju za Osobu godine u jednoj državi te u kategorijama kao što su gospodarstvo, kultura, sport, znanost... Dosadašnje 22 manifestacije u dokumentarni film je pretvorio jedan od najpoznatijih bh. novinara, legendarni voditelj Dževdet Tuzlić.  

Film je premijerno prikazan u srijedu, 20. ožujka, večer prije otvaranja pristupnih pregovora BiH i Europske unije, a snimku ste mogli gledati danas u 12 sati i 15 minuta na BHRT-u.

Također, BHRT je film objavio na svom YouTube kanalu, kojeg u cijelosti prenosimo za sve one koji nisu imali priliku pogledati film o jedinstvenoj manifestaciji u svijetu, o europskim porukama koje su se slale s Večernjakovog pečata, o ljudima koji su ga obilježili...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?