NESRETAN SLUČAJ

Glumac upucan tijekom snimanja spota popularnih repera, policijska istraga u tijeku

NESRETAN SLUČAJ
23.01.2017.
u 14:00

Tijekom snimanja spota popularnog rap benda upucan je jedan glumac.

Jedan je glumac upucan tijekom snimanja scene za glazbeni spot australskog benda Bliss N Eso u australskom gradu Brisbaneu, priopćila je tamošnja policija, prenosi Net.hr

Kako piše The Guardian, muškarac je preminuo dok je snimao scenu u kojoj je upotrijebljeno vatreno oružje, a upucan je u prsa. Policijski inspektor Tom Armitt u početku nije želio navesti koji je točno bend u pitanju, niti otkriti ime preminulog glumca.

Nekoliko glumaca je tijekom snimanja sporne scene otvorilo vatru i muškarac je pogođen u grudi, rekao je Armitt, dodajući da nitko drugi nije povrijeđen.

“Ne mogu vam reći koja vrsta municije je upotrijebljena. To će biti predmet istrage”, rekao je policijski inspektor.

Kasnije se oglasio menadžer Bliss N Eso-a, ujedno najuspješnijeg australskog rap benda, koji je potvrdio da je bilo u pitanju snimanje njihovog novog spota, a članovi benda u tom trenutku nisu bili na setu.

“Članovi video produkcije i naš tim trenutno surađuju s policijom u sklopu njihove istrage te u ovome trenutku nismo u mogućnosti davati komentare”, stoji u njihovom priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije