Neobično uhićenje

Došli ga uhititi pa mu morali ubiti psa i savladati oca

pas
25.09.2014.
u 13:59

Uhićeni je htio pobjeći pa je računao da će sa psom dobiti na vremenu što se nije dogodilo

Neobično pružanje otpora zatekli su policijski službenici u Sarajevu, nakon što je optuženi A.Ć. na njih pustio psa! Naime, oko 7 sati u ulicu Bardakčije u općini Centar Sarajevo stigli su pripadnici Sudske policije FBiH s ciljem privođenja izvjesnog A.Ć. U trenutku ulaska na njegov posjed prema njima je potrčao pas. S obzirom da ih je životinja napala policajci su posegnuli za oružjem, te su upucali psa. Uhićeni je htio pobjeći pa je računao da će sa psom dobiti na vremenu što se nije dogodilo, s obzirom na način na kojeg su ga se policajci riješili. No, da u obranu A.Ć. nije stao samo likvidirani pas pokazuje i događaj kasnije, kada je došao otac uhićenoga, M.Ć., te s namjerom da oslobodi optuženog sina, udario je sudskog policajca. I on je ubrzo savladan i predan policijskim službenicima MUP-a Sarajevske županije na daljnje postupanje. 
Optuženi A.Ć. je od ranije poznat policiji. Primjerice, u pritvor kazneno popravnog zavoda Sarajevo pokuašo je u đonu papuče unijeti drogu. Također, oštetio je i vozilo sudske policije još ljetos prije jednog od privođenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije