zbog prodaje opojne droge

U Mostaru uhićen muškarac iz Sarajeva za kojim je bila raspisana tjeralica, pronađena i droga

uhićenje
01.03.2024.
u 21:33

U Mostaru je danas operativnom akcijom pripadnika Odjela za posebne namjene SKP MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije uhićen 25- godišnji D.V. iz Sarajeva za kojim je bila raspisana tjeralica zbog prodaje opojne droge, potvrđeno je za Klix.ba.

Operativnu akciju su proveli pripadnici Odjela za posebne namjene SKP MUP HNŽ na osnovu usmene naredbe OpĆinskog suda Mostar, te izvršili pretres stana koji je koristio D.V. za kojim je bila raspisana tjeralica i za kojeg su prikupljene informacije da se bavi prodajom opojne droge na području Mostara.

Prilikom pretresa stana pronađena je veća količina raznih vrsta opojnih droga i to 275 grama bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu speed, 316 komada tableta koje asociraju na opojnu drogu extasy, kao i oko 50 grama suhe zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuana, te vaga za precizno vaganje opojne droge.

Osumnjičeni Sarajlija je lišen slobode te, a s događajem upoznat nadležni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Mostar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije