Pucnjava u Sarajevu

U glavu teško ranjen optuživani za krađe skupocjenih vozila

23.04.2016.
u 07:00

Tridesetdvogodišnji Amil Gec iz Sarajeva teško je ranjen u pucnjavi koja se jučer ujutro dogodila u sarajevskom naselju Buča Potok.Kako se spominje, hicem iz vatrenog oružja pogođen je u glavu te je zadobio ozljede opasne po život. Pucnjava se dogodila na cesti u Ulici Nusreta Prohića u ovom naselju. S njim u društvu bile su još dvije osobe, mladić i djevojka, koji su pozvali hitnu pomoć i policiju.

- Policiji je poznat identitet osobe koja je pucala te se za njom intenzivno traga. Gec je, inače, od ranije sklon kriminalnim radnjama. Uhićivan je zbog krađa vozila, ali i nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Prošle godine je pretučen u ilidžanskom naselju Vlakovo, podsjećaju Gecovi poznanici. On se još 2005. godine našao u optužnici koju je sarajevsko Županijsko tužiteljstvo podignulo protiv 11 osoba zbog sumnje da su se kao organizirana kriminalna skupina bavile krađama skupocjenih automobila. Optužnica ih je teretila za krađu čak 33 vozila. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije