MUP ZDŽ

Pronađeni akteri brojnih krađa u Visokom

uhicenje
20.02.2016.
u 12:33

Uhićene su dvije osobe S.E., rođen 1995., K.M., rođen 1997., oba iz Visokog, koji se sumnjiči za izvršenje više krivičnih djela

Službenici Odjela kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije i Policijske stanice Visoko poduzeli su pojačane aktivnosti na području Visokog radi rješavanja i dokumentiranja krivičnih djela teških krađa u objekte, otuđenja vozila i krivičnih djela razbojništva.

Aktivnostima policijskih službenika uspješno su riješena i dokumentirana krivična djela, a nastavljaju se operativne aktivnosti kriminalističkih istražitelja na rješavanju i dokumentiranju ostalih krivičnih djela počinjenih od uhićenja osoba, otkrivena tri maloljetnika, kao i drugih indiciranih izvršitelja.

Uhićene su dvije osobe S.E., rođen 1995., K.M., rođen 1997., oba iz Visokog, koji se sumnjiči za izvršenje više krivičnih djela i zadržani su u službenim prostorijama Policijske stanice Visoko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije