MUP HNŽ

Policija uhitila osobe koje se sumnjniče za pljačku Namexa

policija
05.01.2017.
u 16:25

Tijekom noći djelatnici policije su priveli tri osobe koje se sumnjiče za izvršenje kaznenog djela, a jutros još jednu osobu, te je nad istim izvršena kriminalistička obrada dok se za još jednom osobom, koja se dovodi u moguću vezu s ovim kaznenim djelom, još traga

Nakon što je u trgovini „Namex“ sinoć u Međugorju izvršeno razbojstvo od strane tri maskirane osobe koji su uz prijetnju automatskim puškama otuđili neutvrđenu količinu novca, policija je tijekom noći privela tri osobe. 

"Odmah nakon razbojstva djelatnici policije su blokirali prometnice i poduzeli sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela. Tijekom noći djelatnici policije su priveli tri osobe koje se sumnjiče za izvršenje gore navedenog kaznenog djela a jutros još jednu osobu, te je nad istim izvršena kriminalistička obrada dok se za još jednom osobom, koja se dovodi u moguću vezu sa ovim kaznenim djelom, još traga", priopćeno je iz MUP-a HNŽ. 
 
Kako je navedeno iz MUP-a HNŽ, počinitelji razbojstva su koristili vozilo marke „Audi A3“ s kojim su se udaljili s lica mjesta a ubrzo poslije toga, vozilo je pronađeno zapaljeno u mjestu Bijakovići – Općina Čitluk.

U tijeku su daljnje mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela kao i pronalasku počinitelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije