Obiteljsta tragedija

Nakon tragične smrti oca, i sin sletio s ceste pa poginuo

14.03.2016.
u 11:00

Dragan Malešević, 34- godišnjak iz Srpca, smrtno je stradao jučer sat iza ponoći, kada je vozeći audi sletio s ceste u tamošnjem naselju Nova Ves, potvrdili su iz Centra javne sigurnosti Banja Luka, gdje nisu mogli još reći uzroke i više detalja, ali se pretpostavlja da je u pitanju neprilagođena vožnja. I mještani Nove Vesi kod Srpca drže da je glavni krivac ove nesreće upravo brza vožnja i klizav kolnik.

- Tim dijelom ceste gdje se tragedija dogodila svi voze brzo, a tu noć je još padala i kiša. Kombinacija ta dva čimbenika vjerojatno je dovela do toga da momak koji je vozio audi sleti s ceste, rekla je jedna mještanka Nove Vesi, ističući da je u više navrata tražen ‘ležeći policajci’, ali uzalud.

Njena susjeda je ispričala da je Malešević audijem silovito udario u stub. - To je navodno bilo kobno za njega jer je glavom udario u beton. Ovo je velika tragedija za ovu obitelj. Prije nekog vremena otac mu je stradao u nesreći kada se prevrnuo s traktorom.

Ovo je velika žalost, ponavljala je susjeda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije